Mobil hírek, érdekességek...

2011.jan.16.
Írta: kirchner Szólj hozzá!

Újabb képeken a Nokia X7

Hivatalos sajtófotókon is felbukkant a Nokia Xseries X7.

Az amerikai AT&T Wireless márkajelzésével ellátott hivatalos sajtófotókon is felbukkant a Nokia négy hangszórós Symbian^3 alapú ajánlata az Xseries X7. Az Engadget értesülései szerint az amerikai szolgáltató korábban valóban tervezte a jövevény piaci bevezetését, de végül az mégis törlésre került, mivel a Symbian rendszer jelen változata sokkal kevésbé népszerű az Egyesült Államokban, mint az Android platform. Az Xseries X7 ennek ellenére természetesen Európában piacra kerül, és valószínűleg a legtöbb szolgáltató kínálatában elérhető lesz. A 4 hüvelyk körüli kapacitív multitouch érintőkijelzővel és 8 megapixeles EDOF kamerával szerelt Nokia X7 bemutatása a február közepén megrendezésre kerülő Mobile World Congress alkalmával várható.

WLAN modult kapott a Samsung S5260

Frissített dizájnnal és WLAN modullal érkezik a Samsung S5230 közvetlen utódjának szánt S5260.

A PortableGear értesülései szerint Hollandiában debütál a több mint 30 millió példányban piacra dobott Samsung S5230 Star közvetlen utódjának szánt S5260 Star II, mely az integrált WLAN modult és a frissebb dizájnt leszámítva látszólag semmiben sem különbözik elődjétől, de remélhetőleg valamivel gyorsabb processzort kapott. A 125 eurós, azaz körülbelül 35 000 forintos áron debütáló készülék az előzetes információk szerint 3 hüvelykes, 240x400 képpontos érintőkijelzőt, 3,2 megapixeles kamerát, TouchWiz kezelőfelületet, FM rádiót és microSD kártyafoglalatot kapott.

Újabb fotókon az X10 Mini Pro utódja

Szélsebes Adreno 205 grafikus gyorsítóval, fürgébb processzorral és nagyobb felbontású kijelzővel érkezik az új Xperia QWERTY csúszka.

Várhatóan a Mobile World Congress előestéjén kerül bemutatásra az alant látható QWERTY csúszka, mely egyértelműen az Xperia X10 Mini Pro utódja lehet. A jövevény teljes műszaki leírása egyelőre nem ismert, de a 800 MHz és 1 GHz közötti órajelen futó Qualcomm MSM7230 processzor, a szélsebes Adreno 205 grafikus gyorsító, a 720p felbontású anyagok rögzítésére alkalmas kamera és a 3 hüvelykes, 320x480 képpontos kijelző jelenléte már biztosnak tűnik. Az Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó új Sony Ericsson Xperia modell valószínűleg február 13-án, Barcelonában kerül bemutatásra.

süti beállítások módosítása